Sida 1 av 1

20 Creepiest Abandoned Hospitals From Around the World

Postat: fre 31 okt 2014, 00:52
av Saddam
[ länk - take-a-moment.net ]

1. Vilka har ni besökt?

2. Vilka vill ni / vill ni inte besöka? :)

Postat: fre 31 okt 2014, 05:07
av htiawe
1. Har bara sett Beelitz och Pripyats från den listan. Det var en viss överrepresentation av USA och England, två länder som jag inte är så intresserad av att åka till så jag antar att jag inte kommer se något sjukhus där alls. :D

Dock såg Kings Park Psychiatric Center riktigt häftigt ut! Annars skulle jag gärna vilja se bårhuset där man kan finna den här:

Postat: fre 31 okt 2014, 16:12
av Saddam
Det verkar anordnas "spök-rundor" på Waverly Hills Sanatorium -detta för att samla in pengar för en framtida renovering så det stället är kanske inte så kusligt som jag hoppades på. Svårt att komma in i skulle jag också tro.

Upptäckte precis att Danvers State Hospital finns med i listan -stället är nästintill helt rivet. Bara fasaden kvar? Session 9 är inspelad där -en mycket bra film!

[quote=""htiawe""]Dock såg Kings Park Psychiatric Center riktigt häftigt ut! Annars skulle jag gärna vilja se bårhuset där man kan finna den här:[/quote]
Bårhus och kylrum för lik, finns det nått läskigare!? :eek: Kommer ihåg den på Furs Sanatorium som blev sålt tidigare i år. Ingen trevlig upplevelse.